ABC PLASTICS NEWS 2/2020 TÄSSÄ NUMEROSSA

  • Pääkirjoitus: Poikkeustilan keskeltä kesään
  • Koronan jälleenrakennus EU:ssa on tehtävä harkiten – seuraava sukupolvi kuittaa laskun hyvässä ja pahassa
  • Sweet Temptation
  • We Need to Get the Circle Spinning
  • New Sidel Aseptic Complete PET Line and Bottle Design…
  • Muovivero tulee?
  • UK Expected to Break Away From ECHA and EU Reach post-Brexit Close
Please follow and like us:

Releated

PÄÄKIRJOITUS: POIKKEUSTILAN KESKELTÄ KESÄÄN

Talvi ja kevät ovat olleet poikkeukselliset. Rajoitukset, uudet säännöt, määräykset ja suositukset ovat seuranneet toisiaan. Maamme talous on taantunut useita prosentteja. Onneksi vientiteollisuus ei ole taantunut kokonaan, vaan se on jatkanut ainakin osaltaan eurojen hankkimista maallemme. Selvää on, että täysin ilman haavoja sekään ei ole selvinnyt, sillä investoinnit kohdemaissa ovat pienentyneet rankasti. Jos halutaan löytää […]

Koronan jälleenrakennus EU:ssa tehtävä harkiten – seuraava sukupolvi kuittaa laskun hyvässä ja pahassa

Teksti ja kuva: Petri Sarvamaa Koronakriisi on aiheuttanut Euroopassa suurta taloudellista tuhoa ja epävarmuutta tulevasta. Maanosan talouden rattaiden pyöräyttämiseksi uudelleen käyntiin Euroopan komissio on esittänyt uutta 750 miljardin euron kokoista jälleenrakennusrahastoa. On selvää, että jonkinlainen paketti tarvitaan, jotta talouskriisi voidaan taltuttaa. Kyse on siitä, millä ehdoilla ja miten se rakennetaan. Komission esitys ei välttämättä tule […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial