ALIHANKINTA 2021-MESSUILLA PALKITTUJA

Teksti: Jukka Silén Kuvat: Tampereen Messut Oy

Alihankinta-messujen joka vuotiseen perinteeseen kuuluu palkitseminen messujen ensimmäisenä päivänä – näin tänäkin vuonna. Messujen avauspuheenvuorossaan Sacotec-yhtiöiden ja Plastep Oy:n yrittäjäneuvos Antti Zitting oli peräänkuuluttanut avautumista ja sitä kautta Suomen roolin varmistumista globaaleilla markkinoilla,

On aika avata maailmaa ja tehdä maailmasta jälleen pienempi ja siten varmistaa Suomen roolia globaaleilla markkinoilla.

Yrittäjäneuvos Antti Zitting

Muovitekniikka – ja Coreplast Oy – suuressa roolissa palkinogalassa

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry. palkitsee messuilla Vuoden pää- sekä alihankkijan. Näillä vuodesta 1987 lähtien jaetuilla tunnustuksilla halutaan edistää suomalaisen valmistavan teollisuuden kilpailukykyä ja verkostoitumista. Molemmat palkinnot ovat arvostettuja tunnustuksia metalli- ja muovialoilla toimiville yrityksille.

Vuoden päähankkijan tunnustuksen kävi pokkaamassa Finn-Power Oy. Tämä levyntyöstökeskuksia, yhdistelmäkoneita ja järjestelmiä valmistava seinäjokelainen yritys on palkintolautakunnan mukaan panostanut pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti toimittajayhteistyöhön ja luonut toimivan ja yhtiön kriteerit täyttävän verkoston. Finn-Power Oy:n pitkäaikainen panostus innovaatioihin on luonut pohjan merkittävälle markkina-asemalle.

Korkealaatuiset tuotteet ja palvelut sekä esimerkillinen asiakaslähtöisyys luovat pohjan tuloksenteolle.

Palkintolautakunta Coreplast Laitila Oy:stä

Vuoden alihankkijan palkinto meni meidän kaikkien muovialalla toimivien tuntemalla yritykselle, nimittäin laitilaiselle Coreplast Laitila Oy:lle. Niin kuin tiedämme yrityksellä on pitkä historia Sen juuret johtavat vuodelle 1968, nykyisellä nimellään Coreplast Laitila Oy on toiminut vuodesta 2004 alkaen. Yritys on muovituoteratkaisujen toimittaja ja sopimusvalmistaja. Ruiskuvalu on yrityksen ydintoimintaa. Yritys toimii Laitilassa ja työllistää yli 100 muovialan ammattilaista.

Onnittelut Coreplast Laitila Oy:lle. Kuvassa toimitusjohtaja Mikko Toivonen (oikealla) ja myyntijohtaja Kauko Kämäräinen (vasemmalla).

Palkintolautakuntaa siteeraten:

  • Coreplast Laitila Oy on kasvattanut merkittävästi liiketoimintaansa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Yritys on panostanut kasvuhakuisissa investoinneissaan ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen ja tuloshakuista toimintaa ohjaavat laatujärjestelmät. Korkealaatuiset tuotteet ja palvelut sekä esimerkillinen asiakaslähtöisyys luovat pohjan tuloksenteolle”

Vuoden teollisuusteko Nokialle

Ensimmäistä kertaa jaettu vuoden teollisuusteko meni Nokialle. Vuoden teollisuusteko 2021 -palkinnon voittaja oli AGCO Power Oy, joka on investoinut vahvasti moderniin tuotanto- ja kokoonpanoympäristöönsä Nokialla. Tunnustuksen vastaanotti AGCO Powerin toimitusjohtaja Juha Tervala.

  • ”Yrityksen edelläkävijäinvestointi huippunykyaikaiseen tuotanto- ja kokoonpanoympäristöön ja panostukset kouluttamiseen sekä verkostotyöhön näyttävät suuntaa ja inspiroivat. Robotiikkaa, automaatiota ja uutta työstöteknologiaa hyödynnetään uudessa ympäristössä laajasti. Investointi myös kumuloi runsaasti työtä sekä Suomeen että globaalisti.” Näin luonnehdittiin palkinnon saanutta yritystä palkintojen jaon perusteluissa.
Voittaja vuoden 2021-teollisuusteko AGCO Power. Tunnustuksen vastaanotti TJ Juha Tervaala.

Please follow and like us:

Releated

MUOVITEOLLISUUS UUDEN AVAUKSEN EDESSÄ TAMPEREELLA

Teksti ja kuvat: Jukka Silén Suomalainen muoviteollisuus kokoontui lähes vanhalla koostumuksella Alihankinta 2021-messuille Tampereelle. Positiiviset ajatukset olivat päällimmäisinä ”Pirkkahallissa” kolmena syyskuun päivänä. Muoviteollisuuden, sen asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden keskusteluaiheet ovat Alihankinta-messuilla perinteisesti liittyneet kaupantekoon, toimituksiin sekä uutuuksiin. En väitä, että näin ei olisi ollut tälläkin kertaa. Mutta toisin kuitenkin myös oli. Tällä kertaa, kun tuttuja – […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial