ABC PLASTICS NEWS 3 2019: TÄSSÄ NUMEROSSA

  • Alihankinta 2019 – Tampere täyttyi teollisuuden toimijoista
  • Se oli muovia – ja on vieläkin – mutta myös alihankintaa
  • Lisäävää valmistustekniikkaa Alihankinnassa
Please follow and like us:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Releated

ALIHANKINTA 2019 – TAMPERE TÄYTTYI TEOLLISUUDEN TOIMIJOISTA

Teksti: Karita Silén, kuvat: Jukka Silén (ellei lähde toisin ilmoitettu) 17.731 messuvierasta, yli 1.100 näytteilleasettajaa. Syksyyn valmistuva, aurinkoinen Tampere täyttyi kolmeksi päiväksi alihankinnasta ja teollisuuden edustajista. Oman merkittävän osansa messujen annista otti muoviteollisuus, sillä yli 100 muovialan yritystä sen eri alueilta oli esillä niin konvertoinnin, raaka-aineiden kuin oheislaitteidenkin parissa. Messukävijöistä muovin parissa työskenteleviä henkilöitä oli […]

SE OLI MUOVIA – JA ON VIELÄKIN – MUTTA MYÖS ALIHANKINTAA

Muovimateriaaleilla ja -tuotteilla sekä niiden valmistustekniikoilla on aina ollut iso rooli Alihankinta-messuilla. Mitä olisikaan tämä tamperelainen messutapahtuma ilman ruisku- tai rotaatiovalua. Tai lämpömuovausta, tai… Monien yritysten messupolku on ollut pitkä. Jotkut, esimerkiksi kaarinalainen Okartek Oy tai Ravelast Oy Kellosta ovat olleet mukana joka kerta alusta alkaen. Ja matka jatkuu edelleen. Monien muiden kanssa, samassa liiketoimintaketjussa, […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial