ABC PLASTICS NEWS 2 2019: TÄSSÄ NUMEROSSA

  • Toleranssien validointi DOE-simulaation avulla
  • Muutoksen kesäiset tuulet
  • ”Harakkakuppi” ja luonnonkuitukomposiitti valloittavat maailmaa
  • Turvalliset ja kestävät tuotteet vesilaitteistoihin
  • Lean johtaminen – tavoitteena joustavampi ja asiakaslähtöisempi tuotanto
  • Päästökulmat
  • Muovikeskustelu
  • Veneet: Muovimateriaalit koko ajan näkyvämmässä roolissa
  • Muoveista meillä ja muualla
Please follow and like us:

Releated

MUOVIKOMPONENTIN TOLERANSSIEN VALIDOINTI Moldex3D DOE SIMULAATION AVULLA

TEKSTI ja KUVAT: Sami Alt Plastlabs 5D Oy Tämä artikkeli aloittaa juttusarjan, jossa esitellään nykyaikaisten simulaatio-ohjelmistojen ominaisuuksia ja vinkkejä kuinka simulaatioita voi hyödyntää erityyppisten muovikomponenttien ja ruiskuvalettavien muovikomponenttien toiminnallisuuden, valmistettavuuden ja laadun arvioimiseen. Nykypäivän simulaatio-ohjelmistot ja materiaalien laskentamallit ovat erittäin kehittyneitä ja niillä pystytään simuloimaan hyvin realistisesti ruiskuvaluprosessin eri ilmiöitä, mm. Lämmön siirtymistä ja kumuloitumista […]

PÄÄKIRJOITUS: MUUTOKSEN KESÄISET TUULET

Maailma muuttuu ja sen mukana lukutottumuksemme. Sosiaalinen media koko ajan kehittyvin sovelluksin on viemässä meitä mukanaan. Tiedon saannin pitää olla koko ajan nopeampaa ja helpompaa. Samoin reagoinnin siihen – samoin muutosten ja parannustoimien – pitää olla mahdollista välittömästi, jopa on-line. Just-In-Time. Tähän tarpeeseen törmäämme joka päiväisessä toiminnassamme muovituotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Ja asiakkaana niiden tilaamisessakin. […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial